کد مطلب: 138234
فرانکفورتر‌ آلگماينه:‌
شيوخ عرب کنترل نفوذ ايران را به مقابله با داعش ترجيح مي‌دهند/ اعراب بهاي سنگيني براي انفعال در قبال داعش خواهند پرداخت
تاریخ انتشار : 1394/03/05 14:13:07
نمایش : 1100
يک روزنامه آلماني در گزارشي با موضوع سياست‌هاي واشنگتن در خاورميانه، نوشت: اکنون کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس و همچنين ترکيه، مهار ايران را به نابودي داعش ترجيح مي‌دهند.













به گزارش هفت چشمه نقل از فارس، باراک اوباما در سياستي که در  خاورميانه در پيش گرفته بايد بهاي سنگيني را بپردازد. اين عنوان مطلبي است که يک روزنامه آلماني با آن رويکرد رئيس‌جمهور آمريکا در خاورميانه را نقد کرده است.
«فرانکفورتر‌آلگماينه» با اشاره به اعلام نبرد با داعش تحت عنوان ائتلاف در ماه‌هاي گذشته با رهبري آمريکا نوشت که رئيس جمهور آمريکا در راهي گام مي‌گذارد که بايد بين عادي‌سازي روابط با ايران و نابودي داعش يکي را انتخاب کند. چرا که نمي‌تواند هر 2 را داشته باشد.
اين نشريه نوشته است که اوباما نمي‌تواند در زمينه برنامه هسته‌اي با ايران به توافق برسد و رابطه خود را با اين کشور عادي کند چراکه براي شيوخ عربي و کشورهاي مخالف ايران از عربستان گرفته تا ترکيه نابودي هژموني ايران از توسعه اقدامات داعش در منطقه مهمتر است.
در پايان اين گزارش آمده است: «دير يا زود، کشورهاي سني که امروز برخوردي منفعل در قبال داعش دارند، بايد بهايي گزاف بپردازند، چراکه ترور پشت مرزهاي آن‌ها و کشورهاي آسيب‌پذير کوچکي چون لبنان و فلسطين باقي نمي‌ماند. "نابودي" داعش امروز بيش از هشت ماه قبل (زمان آغاز عمليات ائتلاف) دور از دسترس به نظر مي‌رسد.»
انتهاي‌پيام/ق
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg